Inspiratie voor een leuke tijd samen

Het Bucketlist Boek voor koppels – Elise De Rijck – Lannoo – 176 blz.

Serial multitasker Elise De Rijck schreef in 2015 haar eerste boek. Het Bucketlist Boek bleek algauw een bestseller te worden. Maar ze neemt zichzelf niet te serieus en hoopt dat jij dat ook niet doet met haar boeken. Na het succes van haar eerste Bucketlist Boek, schreef De Rijck nog meer boeken met dit onderwerp. Zo is er een versie voor op reis, voor ouders, voor grootouders en voor vrienden. Dit heeft ze gedaan omdat alles leuker is met z’n tweeën (behalve naar het toilet gaan).

In Het Bucketlist Boek voor koppels vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie leven veranderen. Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen julle spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen. Gaan jullie de uitdaging aan?

Het boek bestaat uit goede tips, maar is stiekem ook een leuke manier om terug te kijken op alle leuke dingen die jullie al hebben gedaan. Je kan al gauw een aantal punten afstrepen, en samen lachen om die kleine avonturen.

Verder staat het boek vol goede ideeën. Zo hebben wij nog nooit bij iemand thuis alles op z’n kop gezet om te kijken of de bewoners het zouden merken, hebben we nog nooit een fort gemaakt van dekens en kussens, of gezwommen in een ballenbak. Maar dat wil niet zeggen dat we dat nooit gaan doen!

Natuurlijk, je vinkt niet zomaar alle 250 tips aan. Aan sommige tips kom je niet binnenkort toe. Zo zal het voor veel van ons nog wel even duren voor we opa’s en oma’s worden, en een eiken jubileum (80 jaar getrouwd) halen de meeste mensen niet. Dus een 100%-score zal je niet halen. Maar als Het Bucketlist voor koppels vooral leest om inspiratie op te doen voor toekomstige avonturen, dan zit je goed.

Felice Beekhuis

Andere recensies

De Spionne – Tess Gerritsen – Vertaling: Els Franci-Ekeler – Overamstel – 351 blz. Tess Gerritsen (San Diego, 12 juni 1953) wordt geroemd om haar thrillers. Tot voor kort waren dat voornamelijk de verhalen over detective Jane Rizolli en Maura Isles. Maura Isles is...
Lees verder Categorie: Thrillers & Spanning
| Reageer!
Een Groot Gouden Boek voor alle grote en kleine chauffeurs! Ontdek de wereld van de Gouden Boekjes, vol met grote auto’s, kleine auto’s en alles daartussenin. Scheur samen met de Gele Taxi met een noodvaart door de stad, roep ‘Hoep!’ met de chauffeur en...
Lees verder Categorie: Kinderboeken
| Reageer!
Mick en Jimmy zitten bij elkaar in de klas bij meester Joeri. Zij zijn echt beste vrienden, totdat Jimmy op een dag heel erg verandert. Maar dat is niet het enige wat er vreemd is. Er verdwijnt ook nog een jongen uit hun klas...
Lees verder Categorie: Kinderboeken
| Reageer!