Haal het beste uit jezelf!

Ontwikkel je talenten – 52 tips om het beste uit jezelf te halen – Daniel Coyle – Vertaling: Frank Lekens – Maven Publishing – 158 blz.

Ontwikkel je talentenVraag je het je ook wel eens af; Hoe kan ik het beste uit mezelf halen? Daniel Coyle is dé expert op het gebied van talentontwikkeling. Hij ontwikkelde 52 tips om je vaardigheden (nog meer) te verbeteren. Want een talent kun je wel hebben, maar als je er niet continu aandacht aan besteed dan haal je er niet uit wat erin zit.

En dat is zonde! Dus neem de 52 tips tot je en ga aan de slag met de tips die op jou van toepassing zijn. Sommige tips lijken een schot voor open doel, maar sta er toch eens bij stil en ga na of je er bewust mee bezig bent.

‘Moet je iets nieuws leren, overdrijf het dan.’
‘Blijf stilstaan bij je fouten’.
‘Denk in beelden’.

Alle tips hebben een toegankelijke en beeldende uitleg, voorzien van mooie voorbeelden van alledag. Daarnaast gaat Coyle in op harde en zachte vaardigheden, nieuwe dingen eigen maken en talenten ontwikkelen.

Een heel helder boek, super leuk om te lezen en nog leuker om mee aan de slag te gaan. Gewoon door jezelf bewust te zijn van wat je doet en bepaalde tips toe te passen.

Maar denk aan tip 33: Om van een boek te leren moet je het dichtslaan.
Succes!!

Nelly Hofman

Andere recensies

Confetti vriendschap – Souad Hatrouf – Leopold – 144 blz. Een heel mooi boek en ook heerlijk eigentijds. Tijdens het lezen van het verhaal ontdek je precies wat ik daarmee bedoel. Als Esma na de vakantie op school komt, merkt ze dat haar vriendin...
Lees verder Categorie: Kinderboeken
| Reageer!
De kathedralenbouwers – Georges Duby – Vertaling: Ger Groot – Noordboek – 448 blz. Georges Duby (1919-1996) behoort tot een van de bekendste Franse historici. De middeleeuwen vormden zijn specialiteit. In 1970 werd hij verkozen tot hoogleraar aan het Collège de France, op de...
Lees verder Categorie: Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Non-fictie
| Reageer!
Hoe besta je na? – Frénk van der Linden & Pieter Webeling – Luitingh-Sijthoff – 252 blz. Op de achterflaptekst staat dat dit een troostrijk boek is voor iedereen die worstelt met het verlies van een dierbare. Het boek bevat een verzameling interviews uit...
Lees verder Categorie: Mens & Maatschappij, Non-fictie
| Reageer!