Haal het beste uit jezelf!

Ontwikkel je talenten – 52 tips om het beste uit jezelf te halen – Daniel Coyle – Vertaling: Frank Lekens – Maven Publishing – 158 blz.

Ontwikkel je talentenVraag je het je ook wel eens af; Hoe kan ik het beste uit mezelf halen? Daniel Coyle is dé expert op het gebied van talentontwikkeling. Hij ontwikkelde 52 tips om je vaardigheden (nog meer) te verbeteren. Want een talent kun je wel hebben, maar als je er niet continu aandacht aan besteed dan haal je er niet uit wat erin zit.

En dat is zonde! Dus neem de 52 tips tot je en ga aan de slag met de tips die op jou van toepassing zijn. Sommige tips lijken een schot voor open doel, maar sta er toch eens bij stil en ga na of je er bewust mee bezig bent.

‘Moet je iets nieuws leren, overdrijf het dan.’
‘Blijf stilstaan bij je fouten’.
‘Denk in beelden’.

Alle tips hebben een toegankelijke en beeldende uitleg, voorzien van mooie voorbeelden van alledag. Daarnaast gaat Coyle in op harde en zachte vaardigheden, nieuwe dingen eigen maken en talenten ontwikkelen.

Een heel helder boek, super leuk om te lezen en nog leuker om mee aan de slag te gaan. Gewoon door jezelf bewust te zijn van wat je doet en bepaalde tips toe te passen.

Maar denk aan tip 33: Om van een boek te leren moet je het dichtslaan.
Succes!!

Nelly Hofman

Andere recensies

De C is voor Celia – Heleen Blesgraaf – Moon – 240 blz. De zestienjarige Celia is de derde (dus de derde letter van het alfabet) van een gezin met 13 kinderen. Ze is close met haar oudste zus Arlette en haar broer Barto....
Lees verder Categorie: Jeugdboeken, Young Adult
| Reageer!
Schipper mag ik overvaren – Samenstelling CEMPER – Illustraties: Puck Koper – Lannoo – 220 blz. Dit is niet zomaar een boek met kinderliedjes. Het is een boek met voornamelijk Nederlandse kinderliedjes, maar aangevuld met liedjes uit de hele wereld. Niet alle liedjes zijn...
Lees verder Categorie: Kinderboeken, Muziekboek
| Reageer!
Arie kanarie – Tim Gladdines – Illustraties: Lotte Vandewalle – Eenhoorn – 48 blz. Een prentenboek om heerlijk van te genieten. Wat me meteen opviel nadat ik het verhaal gelezen had, het verhaal eindigt met dezelfde drie regels als waar het mee begon. Zo...
Lees verder Categorie: Prentenboek
| Reageer!