Haal het beste uit jezelf!

Ontwikkel je talenten – 52 tips om het beste uit jezelf te halen – Daniel Coyle – Vertaling: Frank Lekens – Maven Publishing – 158 blz.

Ontwikkel je talentenVraag je het je ook wel eens af; Hoe kan ik het beste uit mezelf halen? Daniel Coyle is dé expert op het gebied van talentontwikkeling. Hij ontwikkelde 52 tips om je vaardigheden (nog meer) te verbeteren. Want een talent kun je wel hebben, maar als je er niet continu aandacht aan besteed dan haal je er niet uit wat erin zit.

En dat is zonde! Dus neem de 52 tips tot je en ga aan de slag met de tips die op jou van toepassing zijn. Sommige tips lijken een schot voor open doel, maar sta er toch eens bij stil en ga na of je er bewust mee bezig bent.

‘Moet je iets nieuws leren, overdrijf het dan.’
‘Blijf stilstaan bij je fouten’.
‘Denk in beelden’.

Alle tips hebben een toegankelijke en beeldende uitleg, voorzien van mooie voorbeelden van alledag. Daarnaast gaat Coyle in op harde en zachte vaardigheden, nieuwe dingen eigen maken en talenten ontwikkelen.

Een heel helder boek, super leuk om te lezen en nog leuker om mee aan de slag te gaan. Gewoon door jezelf bewust te zijn van wat je doet en bepaalde tips toe te passen.

Maar denk aan tip 33: Om van een boek te leren moet je het dichtslaan.
Succes!!

Nelly Hofman

Andere recensies

FC UFO, alien in de spits – Annemarie van der Eem – Illustraties: Jelle Brunt – Billy Bones – 104 blz. FC UVO verandert in FC UFO. Hoe die verandering tot stand is gekomen is heerlijk te lezen in dit eerste deel van een...
Lees verder Categorie: Kinderboeken
| Reageer!
De zomer die alles was – Mariska Overman – Kluitman – 256 blz.   Dit verhaal gaat namelijk over de twaalfjarige Puca die onder een boom een dierenbegraafplaats heeft gemaakt. Ieder dood dier wat ze ziet wordt door haar begraven op een heel lieve...
Lees verder Categorie: Kinderboeken
| Reageer!
Mannen in de zon – Ghassan Kanafani – Vertaling: Djuke Poppinga- Jurgen Maas- 111 blz. De Palestijnse schrijver Ghassan Kanafani, werd geboren in 1936 in Akka, in het noorden van toenmalig Palestina. In de oorlog van 1948 werd hij met zijn ouders en honderdduizenden...
Lees verder Categorie: Roman
| Reageer!